Strumica, N. Macedonia +389 71 272 212

Пресадување на коса

пресадување на коса во Истанбул по најдобри стандарди

previous arrow
next arrow
Slider

Услуги

Медицински Туризам во странство

Водени и инспирирани од можноста да помогнеме и да им ги дадеме на клиентите сите...

Медицински Образовен Туризам

Атлантис Мед нуди прилагодени програми за обука и доусовршување, според специфичните потреби на медицинските професионалци,...

Клиники и центри

Ние ги поврзуваме пациентите со нашите медицински партнери (лекари, специјалисти, болници). Посветени сме да обезбедиме...

Медицински Туризам во МК

Наша најголема цел е да придонесеме со промоција и маркетинг во здравствениот туризам во нашата...

Контактирајте не[cf7ic]

Третмани

Атлантис Мед работи со професионален тим од Турција кој ќе ги задоволи сите барања и очекувања на пациентот и ќе му обезбеди најбезбедна, висококвалитетна и удобна услуга при избор на…

Последно од нашиот Блог

ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА СО EYESTAR

Гаранцијата EyeSTAR Доживотна Грижа е нашето ветување дека по вашето лекување ние ќе се грижиме за вас. Кога имате операција...

Read More

Дали ЛАСИК е безбедна постапка?

"Дали ласерската корекција на диоптрија е безбедна?""Кои се ризиците од оваа постапка?""Дали има несакани ефекти од LASIK?" Овие прашања се едни...

Read More